Най-качествени , Uи достъпниı
Лечения с дентални импланти

Всеки има право да има здрави зъби на разумна цена! Нашият приоритет е да ви предоставим правилното лечение за по-здрава усмивка.

Получете безплатна оферта

Можете да поискате среща, като попълните формуляра. Нашият екип ще се свърже с вас възможно най-скоро..

Нашите лечения

Лечение с импланти
Зиркониево покритие
Ламинатни покрития
Дизайн на усмивка
Усмивка на венците

Планираме всичко за вас!

VIP ТРАНСФЕР

Посрещаме ви на летището. Съпровождаме ви до вашия хотел, за да се установите безопасно.

УДОБЕН ПРЕСТОЙ

Клиниката ни се намира близо до района на хотелите. Приемаме ви като гости в луксозни хотели, с които имаме договор, на разстояние на пешеходна разходка.

ГАРАНЦИОНЕН СЕРТИФИКАТ

Всички импланти са гарантирани и сертифицирани. Освен това, всички процедури, извършвани в нашата клиника, са под нашата гаранция за удовлетвореност.

ПАЦИЕНТСКО ПРОСЛЕДЯВАНЕ

Комуникацията ни с пациентите започва преди лечението и продължава докато не се получи резултат от лечениетo.

Целим да подобрим вашата усмивка!

Добре дошли в Familya Dental!

Клиниката ни, разположена в Истанбул, работи с експертни зъболекари, помощен персонал и модерно оборудване, за да помогне на нашите пациенти да получат здрави и красиви усмивки. Стремим се да предложим безстресов и удобен опит от лечението, който отговаря на очакванията на пациентите ни, за да постигнем възможно най-добрите резултати..

  • Гарантирани и сертифицирани импланти.
  • Материали от Германия, Америка и Швейцария.
  • 100% гаранция за удовлетвореност от пациентите.

Галерия на усмивки

Великолепни промени

Пациентски опит

Чуйте за нас от нашите пациенти

Наистина съм много доволна.

Отдавна исках да си оправя зъбите, но не можех да намеря надеждна клиника и се страхувах. Благодарение на д-р Омер, тези страхове изчезнаха.

Всички около мен наистина мислят, че това са моите истински зъби. Наистина съм много доволна, препоръчвам на всички.

Teodora / Германия

Videoyu oynat

Някои отзиви от пациенти

Нашият пациенти казват;

Ние в медиите

Качеството на продукта и проблемите, с които не бихте искали да се сблъскате в бъдеще, изискват избора на качествена, надеждна марка имплантати, която може да представи сертификат, за да се осигури замяна на необходимите части на имплантатите.

След операцията за имплантация е важно да поддържате най-високо ниво на устна хигиена. Освен това е много важно стриктно да следвате препоръките на вашия лекар и да не натоварвате прекалено челюстната кост.

Няма известни недостатъци на имплантите.

Имплантатите са изработени от висококачествен специален материал и изискват специална професионалност при прилагането, затова те не са евтини. Въпреки това, когато се вземат предвид качеството на лечението и грижите за пациента след лечението, те не се считат за скъпи.

Вашите любопитства

Имплантите са винтове, изработени от титан, които се поставят в челюстната кост, когато един или повече зъби са изгубени поради различни причини.

Имплантите могат да се използват не само за компенсиране на липсата на зъби чрез поставяне на фиксирани протези, но и за стабилизиране на протези, които могат да се слагат и махат.

Освен това, нашата клиника спазва всички мерки за COVID 19, определени от нашето Министерство на здравеопазването и Световната здравна организация.

Имплантът е най-идеалният метод за лечение при липса на зъби. При загуба на един или повече зъби, имплантното лечение трябва да се прилага с цел възстановяване на функции като жуене на пациента.

Имплантите могат да се прилагат към всеки, който няма общи здравословни проблеми, няма навици, които могат да повлияят на успеха на лечението, няма значителна загуба на кост в челюстта или сериозни заболявания на венците, които не могат да бъдат решени с лечение, и който се грижи за устната си хигиена.

 

ко има общи здравословни проблеми, които могат да попречат на хирургическите процедури, първо се консултира с експертен лекар и при планиране на лечението общото здраве на човека се взема предвид като приоритет. Ако общото здравословно състояние на човека не е подходящо за имплантна операция, лечението не може да бъде приложено или се изчаква, докато общото здравословно състояние на човека бъде контролирано.

Освен това, ако се използват лекарства, които могат да повлияят на успеха на лечението, тези лекарства трябва да бъдат прекратени или да се направи пауза под лекарски контрол преди лечението. Ако това не е възможно, имплантните процедури не могат да бъдат извършени.

За да бъде успешно прилагането на имплантите, е необходимо челюстната кост да има определено количество и плътност. Ако няма необходимото количество кост и има сериозни заболявания на венците, имплантните лечения могат да бъдат извършени само след като тези заболявания са отстранени и е осигурено достатъчно образуване на кост.

 

Имплантите се изработват от материали, които съдържат титан и се считат за съвместими с човешкото тяло. Поради това, ако човек няма специална алергия към тези материали, имплантите лесно се приемат от тялото. Рискът от отхвърляне на имплантите от тялото е много нисък.

Една от предимствата на имплантите е, че при липса на единичен зъб, когато се използва мостова терапия, здравите зъби, съседни на липсващия зъб, се изтъняват, докато при имплантните процедури това не е необходимо.

Първото и важно условие за дълготрайността на имплантите е поддържането на добра устна хигиена. Ако не се поддържа добра устна грижа, продължителността на имплантите в устата намалява, подобно на реалните зъби.

Освен това, правилното поставяне на импланта с правилния материал и от опитен лекар, е от голямо значение за успеха на лечението и продължителността на импланта.

 

Преди прилагането на импланта, венците и челюстната кост се упояват с методи за локална анестезия, така че няма да усетите никаква болка.

Лечението с дентални импланти се състои от две етапи – хирургична и протетична. Първият етап е хирургичният, при който имплантите се поставят в челюстната кост. Този етап се извършва по открит или затворен метод, в зависимост от структурата на челюстта на пациента и определения план за лечение. При открития метод на имплантна хирургия след процедурата трябва да се поставят шевове на венците. Обаче при затворения метод не е необходимо шевове на мястото, където е поставен имплантът.

След хирургичния етап, в зависимост от състоянието на челюстната кост, понякога е възможно веднага да се пристъпи към протетичния етап, т.е. да се поставят протезите върху имплантите, но в повечето случаи трябва да се изчака заздравяването на челюстната кост. За заздравяване на челюстната кост обикновено се изисква период от 3 до 6 месеца. След този период, ако не се наблюдават проблеми, протетичният етап се завършва и протезите се поставят постоянно върху имплантите.

 

След процедурите с импланти, докато се изчаква процесът на заздравяване на костта, е важно да не се натоварва челюстната кост и да не се оставя пациентът без зъби. Поради това, понякога се правят временни протези или се модифицират старите протези на пациента, така че да не натоварват челюстната кост и да се използват като временни протези.

Пушенето е навик, която негативно влияе върху общата устна здраве. Пушенето след имплантна хирургия негативно влияе върху процеса на заздравяване на костта и значително намалява шансовете за успех на лечението. Поради това, ако човек пуши или използва други тютюневи продукти, е силно препоръчително да спре тази навика преди лечението

Продължителността на хирургичните процедури варира в зависимост от това дали се извършва друга хирургична процедура заедно с имплантите или колко имплантата трябва да бъдат поставени. Хирургията за единичен дентален имплант може да бъде извършена за толкова кратко време като 15 минути. Въпреки това, при по-комплицирани случаи и когато трябва да се поставят много имплантати, хирургичната процедура може да отнеме няколко часа.

Всеки пациент, който няма общи здравни проблеми или употреба на лекарства, които да пречат на имплантацията, е подходящ кандидат за имплант. При хора с хронични заболявания (като диабет, хипертония, тиреоидни проблеми и др.) и при тези, които са имали хирургични процедури, се взема предвид състоянието на пациента и употребяваните лекарства при планирането на лечението (консултация), и може да бъде подходящо да се направи имплант.

При подходящи случаи, получени с помощта на томография, се прави планиране на лечението в компютърна среда и се получават хирургични водещи пластини. Тези водещи пластини показват точно къде в челюстната кост ще бъде поставен имплантът. По този начин се извършват хирургични процедури, наричани ‘затворени техники’ или безшевни, безшевни хирургични процедури. В областта, указана от водещата плочка, се прави отвор само за поставяне на импланта в десната и след процедурата не е необходимо шев.

Общите рентгенови техники дават само двуизмерен изглед на челюстната кост. Обаче с помощта на томография може да се получи тримерен и най-близък до реалността изглед на челюстната кост. Поради това, с томография може да се направи по-точно планиране на лечението. В някои случаи имплантациите могат да се извършват без томография, но за най-точните методи на лечение и планиране, томографията е от голямо значение.

Получете безплатна оферта

Можете да поискате среща, като попълните формуляра. Нашият екип ще се свърже с вас възможно най-скоро..

Елате, да преосмислим вашата усмивка!

Merkez Mah. İstanbul Cad. No:42 Erol Apt, 34200 Bağcılar/İstanbul

Call Now Button